Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Naszym nadrzędnym celem jest zapewnienie wymaganej prawem i spełniającej wymagania klientów jakości wytwarzanych wyrobów oraz bezpieczeństwa na każdym odcinku łańcucha produkcyjnego „od pola do stołu”.
Produkcja odbywa się zgodnie z międzynarodowym standardem Food Safety System Certification – FSSC 22000, który jest uznanym przez Global Food Safety Initiative (GFSI) systemem certyfikacji bezpieczeństwa żywności, dedykowanym dla jej producentów, zbudowanym w oparciu o normy ISO 22000:2018 i ISO/TS 22002-1:2009 oraz dodatkowe wymagania. FSSC 22000 został zatwierdzony przez GFSI jako system w pełni porównywalny z standardami IFS i BRC.
Ponadto posiadamy również:
Certyfikat HALAL (pietruszka suszone, por, suszony, seler suszony)
Certyfikat koszerności
Jesteśmy członkiem organizacji Supplier Ethical Data Exchange SEDEX.